Duminica, 11 martie 2018, am fost actorii si martorii uneia dintre cele mai frumoase performante obtinute de catre elevii Complexului Educational Lauder-Reut!

La etapa regionala Bucuresti, echipa liceului nostru, Novanoid RO013, formata din elevii: Arbanasu Dan, Coman Tudor, Moisescu Toma, Giugula Cezara, Mogos Ioana, Petre Teodora, Sima Maria si Costea Daniela, a obtinut un excelent si incurajator Loc 2 (din 23 de echipe participante), prin 5 victorii din 5 meciuri disputate.

Valorile concursului ne-au insotit pe tot parcursul zilei, alaturi de 5 echipe minunate cu care am format aliantele de joc.

Va asteptam cu drag sa ne sustineti si la etapa nationala din 23-25 martie 2018. Concursul de la Sala Polivalenta va aduce impreuna 90 de echipe din intreaga tara.

Performanta liceenilor vine la doar o zi dupa alte doua gale de robotica pentru elevii de gimnaziu: competitia Space Challenge si ultimul antrenament al echipelor Lauder inaintea etapei nationale First Lego League. 

Anul trecut, la prima participare, echipa gimnaziului Lauder a obtinut premiul Research Award si calificarea la etapa internationala St. Louis, SUA.

Mentorii echipei Lauder: prof. Rica Pintilie, prof. Virgilius Teodorescu

Organizatori: First Romania, Natie prin Educatie, Universitatea Politehnica Bucuresti

Aparitii in presa:

http://www.ziare.com/scoala/elevi/lauder-reut-pe-podium-la-concursul-international-de-robotica-ftc-a-doua-editie-in-romania-1506134