Gala Prieteniei Lauder 2012

PENTRU AL 11-LEA AN LA RÂND, s-au aprins LUMÂNĂRILE DE HANUCA ŞI DE CRĂCIUN LA GALA PRIETENIEI LAUDER

Fundatia-Lauder-Romania-si-primarii-Oprescu-si-Negoita-aprind-luminile-de-Craciun

 Fundaţia Ronald S. Lauder România- doamna preşedinte Tova Ben Nun Cherbis, alături de dna prof. dr. Ecaterina Andronescu, ministrul Educației si de domnul Robert Negoiţă, Primarul Sectorului 3, de elevii şi de profesorii Complexului Educaţional Lauder-Reut, au celebrat împreună aprinderea celei de-a 4- a lumânări de Hanuca şi luminilor de Crăciun, la a 11-a ediţie a Galei Lauder a Prieteniei.

Evenimentul a avut loc în seara de marti, 11 decembrie 2012, la Hotel Marriott. Programul a cuprins dansuri și cântece moderne și tradiționale, momente de teatru, instrument muzical și balet susţinute de copiii de la Lauder-Reut, alături de un recital al îndrăgitelor interprete israeliene ale Teatrului Yiddishpiel din Tel Aviv- Monica (Moldes) Vardimon & Anat Atzmon .

 A patra lumânare de Hanuca a fost aprinsă de familia Tozman, ai cărei copii studiază la Lauder-Reut. Primarul Sectorului 3, domnul Robert Negoiță, a aprins luminile bradului de Crăciun și imaginea-model a viitoarei clădiri a Liceului Lauder-Reut.

Numeroșii elevi olimpici și campioni “Magna cum Lauder” ai școliii primare, gimanziale și ai liceului Lauder-Reut au fost premiați de către Fundația R.S. Lauder. Premiile au fost înmânate de dna prof. dr. Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, de domnul Robert Negoiţă, Primarul Sectorului 3. Excelența Sa, domnul Dan Ben Eliezer, ambasadorul Statului Israel în România a înmânat premiile elevilor cu rezultate remarcabile la limba ebraică, iar inspectorul școlar general, prof. Constantin Trăistaru a înmânat premiile elevilor fruntași la muzică și arte.

Scoala Lauder

În mesajul său, doamna ministru Ecaterina Andronescu a apreciat Complexul Educațional Lauder-Reut ca pe una dintre instituțiile de învățământ de elită, care face parte dintre cele mai bune școli din țară.

În aceleași ton , domnul primar Robert Negoiță a declarat că Primăria Sectorului 3 susține și apreciază calitatea educației oferite de Lauder -Reut , arătând că Primăria va sprijini extinderea campusului școlar deoarece investiția în Complexul Educațional Lauder-Reut garantează, după cum s-a văzut în cei 16 ani de activitate, atât calitatea educației, cât și un viitor de succes pentru copii.

Au participat peste 350 de personalităţi, oficiali ai Guvernului, administraţiei prezidenţiale, oameni de afaceri cunoscuţi, diplomați de rang înalt (ambasadorii Israelului, Germaniei, Austriei, Cehiei, Olandei) și alții.