Homepage

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
01/14 
start stop bwd fwd

17 Decembrie 2014: Pentru prima oara in Parlamentul Romaniei, s-au aprins luminile de Hanuca si de Craciun la Gala Prieteniei Lauder

Pentru al treisprezecelea an la rând, însă pentru prima oară la Palatul Parlamentului, Fundația Ronald S: Lauder România și Complexul Educațional Lauder-Reut au aprins luminile de Hanuca și de Crăciun la Gala Lauder a Prieteniei, sub auspiciile Camerei Deputaților și ale Primăriei Sectorului 3.

Ceremonia de aprindere a luminilor de Hanuca a fost oficiată de domnul Micha Lindenstrauss, magistrat, fost Avocat al Poporului, fost președinte al Curții de Conturi a Statului Israel, în prezent reprezentantul Israelului în organizația Transparency International-Global Coalition against Corruption. Luminile bradului de Crăciun au fost  aprinse de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.
Printre oaspeți s-au numărat ambasadorii Israelului, Canadei, Cubei,Republiciii Federale Germane, Olandei, Poloniei;  adjuncții misiunilor diplomatice ale Cehiei,Republicii Populare Chineze, Irlandei, SUA, președintele Federației Comunităților Evreiești Dr. Aurel Vainer, președintele Comunității Evreilor din București, dipl.eng Paul Schwartz, alături de părinți, profeori, elevi și personalităţi ale lumii diplomatice, culturale și mediului de afaceri.

Read more...

Additional information